PIZZA NAPOLI NUTH

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 803 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Napoli Nuth. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:40 Het eten was heel matig, zat super veel zout in de pasta en een grote kaas vlakte met 2 soorten vlees terwijl dit niet normaal is bij carbonara. Bezorging was wat later maar het is weekend dus geen probleem.
25 nov 2022 om 19:57 Super tevreden. Altijd vriendelijk en optijd. En het eten is lekkerrr, en niet prijzig.
17 nov 2022 om 7:56 Pizza smaakte prima echter was koud tijdens bezorging, jammer
30 okt 2022 om 20:33 Lekkere pizza. Zeker voor herhaling vatbaar
28 okt 2022 om 15:28 Heel erg lekker eten, even moeten wachten, maar dat was het wel waard. Dankjewel.
23 okt 2022 om 22:11 Lekker warm en was snel hier.
26 sep 2022 om 9:17 vreselijk een droge souflakie verbrande kebab ik vroeg sambal kreeg 3 knoflook feit dat je je saus moet betalen vind ik ook raar maar vreselijk wat een rotzooi heb er 4 keer besteld omdat ik er 1 keer goed eten gehad heb maar dit dus nooit meer
20 sep 2022 om 0:19 lekkere pizza’s.
19 sep 2022 om 15:03 Het eten is altijd wel goed, maar bezorging kan beter. Na al een aantal keer lang te moeten wachten en zelfs 1 x het zelf moeten komen ophalen was het nu 30 minuten te vroeg en hadden we dus koude kapsalon.
18 sep 2022 om 19:41 Bezorgtijd was goed aangehouden en de pizza was heerlijk!
12 sep 2022 om 0:18 Pizza was goed warm Smaakte goed
4 sep 2022 om 21:14 Matige pizza en verkeerde saus erbij, jammer.